Отправить ответ

avatar
hakim luqman

Inilah game baru kita guys... nama game ini ialah rise of kingdom!

Muhammad Firdaus Aminuddin

android ram banyak-banyak pun hang jugak ( haters do come and flame me ) xDxDxD #ifag

Al Helmy

Punya lama nk tungu review last2 ambil China version punya je... Xde bajet ke wiser ni... subscriber byk view tingi... Last ambik China version je... Sungguh menghampakan...

AxeL

Aku da beli dan pakai rog phone ni, smua superb, TAPI! In box cuma tersedia brick 18W, sedangkan rog phone ni support 30W... why ROG...WHYY

Muhammad Hisyamuddin

Aku baru nak tekan skip anjir hahaha

Izzhaan Safwan

Aku sorang je ke yg rasa macam rog 1 lebih cantik dri rog 2?

Karim Korchi

Hi, i can use the tencent version in europe?

BanJinGan Hh Puii!!

Bilenye yg glo ver nk keluor...😅

michael ousborne

Ape punye sengkek lh kompeni ko gemuk... Beli lh properly knife... Ne pisau nk potong lemak ko yg ko pkai... Gemuk2

Buncit Bergaya

Blackshark user is watchingggg 😂😂😂

Iskandar Xtvt

Nak tanya boss, kat ifix labuan store, boleh beli x? Ke xleh caya?

SATYENDRA VERMA

What is the date of launching in india for Rog 2?😢

Amirul Azim

Aku Gina oppo a5s okay je untuk gaming.tak rasa nak tukar pun.😁😁😁

lolz80407

my phone valley tu kedai yg dibuat pakai shopify. beli kt shopee or lazada lagi murah la barang2 tu lol

7eventyn

Squeeze tu ada tp kena setting, now blh squeeze utk screenshot and ada apa benda ntah. Senang ckp squeeze function tu kira blh jadi quick launch

wpDiscuz